Stránky

úterý 6. února 2018

NADÝCHANÉ OVESNO-TVAROHOVÉ LÍVANCE S JABLKEM

Výborné snídaňové lívance vznikly, jak už to tak bývá, z mé klasické improvizace a experimentu. Ale vzhledem k rychlosti, jakou byly snědeny, mi bylo jasné, že jsem trefila do černého. Jsou voňavé po skořici, vláčné a taky celkem zdravé jídlo pro začátek dne :) 



pátek 2. února 2018

DROŽĎOVO-BRAMBOROVÉ KNEDLÍČKY DO POLÉVKY

Správný nedělní oběd není takový, jaký má být, pokud mezi chody nefiguruje polévka. Nejlépe hovězí vývar, třeba s knedlíčky. Ale knedlíčky nemusí být jen játrové, už jste zkoušeli třeba drožďové? Ano, možná jejich příprava není úplně voňavá, ale chuť je naprosto dokonalá. Ale já vám dnes nepřináším obyčejné drožďové knedlíčky, ty moje jsou navíc s bramborou. 

Pojďte se podívat, jak na ně, protože víkend se blíží. A vlastně, taková dobrá polévka se může jíst kdykoliv, ne jen v neděli k obědu, no ne?